Място

Родопи

яз. Широка поляна
яз. Голям Беглик

Дата

12-14 Август, 2016

Цена

160 лв.

Резервации

Свободни места:

4/6

Мастер клас по пейзажна и макро фотография

Това лято нашето предизвикателство ще бъде 3 дневно фотоприключение в Родопите. Акцента ни ще бъде фокусиран върху макро и пейзажната фотография. За да усетим и отразим по-добре природата, ние ще спим в палатки, ще се храним в полеви условия и ще сме по-далеч от цивилизацията. Ще уловим магичните изгреви и залези на язовирите Широка поляна и Голям Беглик.

Максимален брой участници – 6. Групата ще бъде в ограничен състав от 6 човека с цел да се обърне повече внимание на всеки участник.

Програма

12 август (петък) в 12 часа на обяд сборен пункт на язовирната стена на Голям Беглик gps-координати: 41°48’57.5″N 24°07’41.2″E. След това пристигаме на локацията (яз. Голям Беглик), разпъваме палатките и се приготвяме за снимки. Лекция-беседа по макрофотография. След това започваме практически занятия – макро и пейзажна фотография. Вечеря.

13 август (събота) ранно ставане и започване на практически  занятия по макро и пейзажна фотография. Обяд, почивка, събиране на палатките и преместване на новата локация – язовир Широка поляна. Разпъваме палатките, лекция пейзажна фотография, практически занятия – макро и пейзажна фотография. Вечеря.

14 август (неделя) ранно ставане, снимане на изгрева, практически  занятия по макро и пейзажна фотография. Обяд, почивка, събиране на палатките и прибиране по домовете.

Цената включва

  • лекция по макро фотография
  • лекция по пейзажна фотография
  • 4 практически занятия по макро фотография
  • 4 практически занятия по пейзажна фотография
  • персонални съвети към всеки участник по време на снимане
  • тест на най-съвременна фотографска техника

Не включва

  • транспорт (пътува се със собствен транспорт)
  • храна

Партньор на събитието

Благодарение на любезното съдействие от Никон България ще имаме възможност да тестваме най-съвременна фотографска техника:

Камери:
Nikon D7200 и Nikon D750

Обективи:
1 обектив: Nikon AF-S Micro NIKKOR 60mm 1:2.8G
2 обектива: Nikon 105mm f/2.8G AF-S VR Micro NIKKOR

Видео от мястото на събитието

Форма за записване

Вашето име (задължително)

Вашият e-mail (задължително)

Вашият телефон (задължително)

Тема

Съобщение