Индивидуално обучение в сферата на художествената обработка, както и практическо заснемане на модели в реални условия.

Имате пълна свобода и възможност за избиране Темата на занятието. Чрез e-mail до мен или чрез Skype може да посочите линк към ваши фотографии и/или изображения с моя обработка, които сте харесали. Така бих разбрал каква обработка ви интригува и интересува и в каква насока ще изпълним занятието.
Практическо индивидуално занятие с времетраене – минимум 6 часа – занятието се състои от заснемане на модел в интериор или сред природа, основни акценти на занятието са:

  • Избор на локации Общуване с модела Светлина – естествено осветление, контражурна светлина, сенки Стилистика и настроение в кадъра Ретуш и постобработка Цена = 300 лв.
  • Заплащането се извършва по банков път или в брой; 50% от цената се плаща от 3 до 4 дни преди насроченото събитие, остатъкът се заплаща на място.

 

С оглед сигурността на Вашия банков превод (ако вече сте направили такъв), моля използвайте контактната формата отдолу, за да посочите Име, E-mail, телефон за връзка и от кое име е направен преводът. Н. Колев ще се сърже с Вас за уточняване детайлите околo фотосесията.

Няколко примера за художествено обработени кадри преди и след обработка:

Форма за записване

Вашето име (задължително)

Вашият e-mail (задължително)

Вашият телефон (задължително)

Тема

Съобщение

Сподели събитието